Specialist in veilig bedrijfsverkeer

Group Beyers is specialist in veilig bedrijfsverkeer. We helpen ondermeer preventieadviseurs, bedrijven en parkingoperatoren bij het beperken van schade of letsel om op die manier preventie en bescherming te bevorderen.

We leggen de nadruk op vergevingsgezinde en energie absorberende installaties. Bovendien bieden we efficiënte oplossingen aan voor de inrichting van uw parking en bedrijfsterrein, waarbij we de laatste trends uit de veiligheidsmarkt nauwgezet opvolgen.

Goede afspraken, een gestructureerd plan en moderne doordachte oplossingen vormen de basis van ons veilig intern transportplan. Onze montageploeg verzorgt daarbij steeds vakkundig de applicatie van de juiste producten. Op die manier staan we garant voor verkeersveiligheid in zeer uiteenlopende situaties.

We bieden een zeer uitgebreid gamma aan, gaande van aanrijdbeveiliging (energie-absorberende stootpalen, stoofbuffers, veiligheidsbeugels, hoogtebegrenzers, wielgeleiders, spiegels, rek-, hoek- en kolombescherming,…), bebakening en parkinguitrusting (afzetpalen, parkeerbegrenzers, markeernagels, biggenruggen, slagbomen, snelheids-begrenzers, straatmeubilair,…), tot markeringen, signalisatie  (verkeersborden, pictogrammen, bewegwijzering in en rond gebouwen, tijdelijke werfsignalisatie,…) en vloercoatings.

Dankzij onze goede samenwerking met verschillende partners kunnen we ook steeds een totaalpakket op maat afleveren, rekening houdend met uw budget en het gewenste veiligheidsniveau.

Group Beyers staat voor:

  • Professioneel advies
  • Kwaliteit en duurzaamheid
  • Efficiënte en doordachte oplossingen
  • Vooruitstrevende technieken
  • Professionele samenwerking met de klant
     

Group Beyers heeft tevens nog een dochteronderneming 'Protecura', gespecialiseerd in muurbeschermingssystemen, hoofdzakelijk in de zorgsector (https://protecura.be/nl).