Signalisatie

Verkeersveiligheid is heel belangrijk in onze samenleving waardoor er een grote noodzaak is aan adequate signalisatie. Overal is signalisatie immers een must. Zowel op bedrijfsterreinen, in openbare gebouwen, privégebouwen, grote of kleine fabrieken, … is signalisatie aangewezen. 

Als werkgever bent u verplicht om een te zorgen voor een veilige werkomgeving voor uw personeel. Correcte signalisatie is daarom essentiëel op de werkvloer. Het waarschuwt werknemers voor gevaren en zorgt voor een efficiëntere doorstroming van voertuigen en voetgangers. Ook voor externe bezoekers is signalisatie noodzakelijk: waar bevinden de nooduitgangen zich? Waar kan er gelost en geladen worden?

Signalisatie kent dan ook verschillende toepassingsgebieden, zoals buitensignalisatiebinnensignalisatie en veiligheidssignalisatie.

Group Beyers verzorgt de plaatsing van verkeersborden, de bewegwijzering in en rond gebouwen, het signaleren van bepaalde hindernissen en het aanbrengen van pictogrammen. Ook voor tijdelijke werfsignalisatie, zoals het plaatsen van veiligheidsbakens, kegels, scheidingshekken, signaallichten voor werfbakens, enz. kunt u bij ons terecht.

Daarnaast voorzien wij ook evacuatieplannen van A tot Z: een plan conform de wetgeving, inclusief al uw markeringen en signalisatie! Ook het bijsturen van deze plannen op regelmatige basis is essentieel. Wij komen graag langs voor advies op maat. Belangrijk om te weten is dat de federale overheidsdienst regelmatig inspecties uitvoert voor welzijn op het werk en dat uw zaak zelfs hiervoor gesloten kan worden.

Kort samengevat: Group Beyers is uw partner voor allround signalisatie. Ontdek onze verschillende toepassingsgebieden en producten.

Bekijk enkele producten uit ons gamma