Nieuws en weetjes

Group Beyers is een toonaangevende speler op de markt van bedrijfsveiligheid en daaraan verbonden dienstverleningen.

OPENDEURDAG 24 & 25 MEI

Met veel enthousiasme nodigen Group Beyers en Smart Parking Solutions je uit voor een exclusief tweedaags evenement op 24 & 25 mei. Op 24 mei starten we met een onvergetelijke fietstocht of ontspannende wandeling rond het pittoreske Leefdaal. Johan Museeuw geeft het startschot. Na de tocht verwelkomen we je voor een gezellig samenzijn met catering en drankjes en kan je onze wereld ontdekken met exclusieve bedrijfsrondleidingen. 

Voor wie op 24 mei verhinderd is, openen we op 25 mei opnieuw de deuren voor rondleidingen en verfrissende drankjes. Mis deze unieke ervaring niet. 

Schrijf je hier in! 

5 redenen waarom GROUP BEYERS graag met SlowStop producten werkt.

 1. SlowStop producten hebben een ongeëvenaarde remkracht. Bij aanrijding wordt de botsenergie geabsorbeert waardoor er minimale schade is aan het voertuig en de infrastructuur.
 2. Het veelzijdig productassortiment. Met behulp van verscheidene elastomeren, elleboog-, T- en dwarsstukken en buizen met een sterke stalen wand kunnen wij op maat gemaakte oplossingen aanbieden die voldoen aan de specifieke eisen van de klant.
 3. De zwaar uitgevoerde gietijzeren voetstukken worden bevestigd met M14 Hilti-schroeven om beschadigingen aan de vloer te voorkomen.
 4. SlowStop producten zijn modulair en aanpasbaar. Er kunnen hekwerken, complexe barrières, hoekbeschermers, kolombeschermers en rackbeschermers worden gecreëerd. We kunnen secties toevoegen, lassen, gaten boren en kettingen of gaten toevoegen.
 5. Vervanging en reparatie wordt tot een minimum beperkt, een duurzame oplossing!

Wij staan opnieuw op de Transport & Logistics beurs in Antwerpen!

19, 20 en 21 oktober is Group Beyers te vinden op de Transport & Logistics Beurs in Antwerpen. Hét forum voor elke professional actief in volgende sectoren: transport, logistiek, distributie, opslag & behandeling van goederen, datacommunicatie en software.

Praktisch:

 • Data en openingsuren: dinsdag 19 oktober van 10u-19u, woensdag 20 oktober van 10u-20u en donderdag 21 oktober van 10u tot 17u
 • Locatie: Antwerp Expo - Jan Van Rijswijcklaan 191 - 2020 Antwerpen
 • Website: voor bijkomende informatie over de beurs, kan u alvast een kijkje nemen op https://www.transport-logistics.be/nl/

Wij kijken er naar uit om u op Transport & Logistics te verwelkomen!

Een veilige en duidelijke parking bij Politie Brugge

Group Beyers bracht, volledig in huisstijlkleuren van de politie, parkeervakken aan in antislip watergedragen epoxyverf. Niet enkel een slijtvaste maar erg veilige keuze! Er werden verschillende zones aangeduid voor o.a.: dienstvoertuigen,werkplekken, in beslag genomen (brom)fietsen enzovoort. Ook de binnenmuren kregen enkele lagen verf, opnieuw in dezelfde huisstijlkleuren en waar nodig werden pictogrammen aangebracht.

Schade aan voertuigen en kolommen wordt beperkt met Pillar Car Protectors, geluidswerende stootkussens, die de volledige impact bij parkeersnelheid absorberen. Ook deze werden gepersonaliseerd.

Bekijk hier meer foto's van dit project.

Voorstelling interne verkeersplannen, belijningen en markeringen

Luc Jeurissen, onze projectmanager, gaf een coronaproof voorstelling voor Prenne. Een must-see voor iedereen die graag iets bijleert over interne verkeersplannen, belijningen en markeringen!

Bekijk hier onze voorstelling.

Group Beyers zoekt gemotiveerde arbeiders!

Bij Group Beyers verzeker jij mee de veiligheid in en rond bedrijven!

• Is “Safety first” jouw motto?
• Vind jij werk afleveren van hoge kwaliteit erg belangrijk?
• Blink je uit als je in team werkt en ben je bovendien ook nog eens klantgericht?
• Heb jij bergen ervaring?
• Heb jij een rijbewijs B? Perfect, dit is noodzakelijk.
• Of een rijbewijs BE? Nog beter zelfs!
• Spreek jij vloeiend Nederlands en/of Frans?

Zorg jij voor een sterk cv, wij voor toffe collega’s!

Sollicitaties: info@groupbeyers.com

In 2020 behaalden wij met trots het VCA** certificaat!

Naast de gebruikelijke beheersing van veiligheid, gezondheid en milieu aspecten tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer, zijn we nu ook gericht op ondersteunig van deze aspecten in beleid, organisatiestructuur en verbetermanagement. 

Als extra pluspunt kunnen we dus nu nog grotere projecten onder handen nemen!

De voordelen van kunststof aanrijdbeveiliging

Het MPM gamma maakt uw industriële werkomgeving veilig en beschermt o.a. de toegang tot poorten & grote deuren, duidt voetgangerszones aan en beschermt muren tegen aanrijding met voertuigen.

Deze hoogst innovatieve kunststof producten zijn:

 • krasbestendig
 • duurzaam
 • 100 % recycleerbaar
 • Zelfblussend (0)
 • eenvoudig in onderhoud
 • goed zichtbaar
 • bestand tegen chemicaliën, olie en brandstoffen

Bekijk het filmpje hier en ga samen met Group Beyers voor een optimale bescherming op uw werkvloer!