Markeringen en belijningen

Kiezen voor beveiliging en/of belijning van uw parkeer- en/of bedrijfsterrein draagt niet alleen bij tot een betere circulatie van voertuigen, maar ook tot een optimaal gebruik van de ruimte.  Zo optimaliseert u de efficiëntie van uw terrein.

Buitentoepassingen:

Vooraleer we markeringen kunnen aanbrengen, is het van belang om de ondergrond correct voor te bereiden. Is de ondergrond geasfalteerd? Dan volstaat het om deze stofvrij te maken. Voor parkeerterreinen in beton of klinkers is het soms nodig om deze vooraf te zandstralen of schuren. Eén-componentenverf type A (wegenverf) en 'Kaltplastik' zijn de meest voorkomende soorten belijning. Wegenverf biedt een budgetvriendelijke oplossing, terwijl 'Kaltplastik' een veel duurzamer product is. Voor de belijning in omgevingen die zwaar belast worden, is het dan ook aangeraden om deze laatste te gebruiken. 

Binnentoepassingen:

Ook voor binnentoepassingen is de voorbereiding van de ondergrond heel belangrijk vooraleer we belijning aanbrengen. Is de ondergrond in beton, dan moet die in de meeste gevallen eerst gezandstraald worden. De combinatie met epoxyverf zorgt voor een duurzame belijning. Tot de standaardkleuren behoren alle verkeerskleuren, zoals verkeersgeel, -rood, -wit, -groen, -blauw, …

Onderhoud:

Het regelmatig onderhouden van de belijning van parkings, parkeergarages en bedrijfsterreinen zorgt niet alleen voor een extra uitstraling, maar garandeert ook verhoogde zichtbaarheid. Onze markeringsploeg brengt met veel vakmanschap de applicaties van de juiste producten voor u aan.

Bekijk enkele producten uit ons gamma