Terug naar producten

Kickback verend verkeersbord Chevron

Algemene informatie

360° impactbestendige verkeerspaal met mechanische veer, voorzien van enkel- of dubbelzijdige links of rechtswijzende retro-reflecterende geel/zwarte chevron, voor veilig en kostenbesparend signaleren van verkeerseilanden, wegversmallingen, oversteekplaatsen, obstakels en andere onveilige situaties in de industrie. Komt perfect recht dankzij gepatenteerde Anti-twist systeem. Snelle en eenvoudige installatie m.b.v. voetplaat. Perfecte dag- en nachtzichtbaarheid dankzij 3M retro-reflecterende folie. Configuratie voorzien van EN-12899-3 conforme verkeerspaal. Inwendig 360°-functionerend verend mechanisme bestaande uit geplastificeerde stalen veer, roestvaststalen kabel en koperen krimpmof, voorzien van gepatenteerde Anti-Twist systeem. Voorzien van: enkele- of dubbelzijdige retro-reflecterende geel/zwarte chevron Diamond Grade, merk 3M.

Technische informatie

 • Materiaal: holle onversplinterbare kunststof buis          
 • Afmetingen totaal: 20 cm x 140 cm
 • Afmetingen paneel: 20 cm x 101 cm         
 • Afmetingen reflecterende tape: 20 cm x 80 cm
 • Afmetingen paal: 140 cm (6cm diameter)
 • Kleur: geel/zwart
 • Overig:  beschikbaar: enkelzijdige rechtswijzend en linkswijzend, dubbelzijdig linkswijzend/rechtswijzend.

Montage

 • Robuuste voetplaat te gebruiken bij plaatsing van permanente Kickbackpalen. Bij extreme aanrijschade kan de kickbackpaal eenvoudig verwijderd of vervangen worden door losmaken van de 4 inbusbouten. Lange levensduur gegarandeerd dankzij bevestigign met 4 zware bouten, pluggen en rondsels. Conform EN-12767 NE4 en EN-12899-3. Te bevestigen met 4 elektrolytisch verzinkte houtdraadbouten M12x100 en M16x80 kunststof pluggen en verzinkte rondsels diameter 23,5x2,3mm of twee-componentenlijm
  Materiaal: Recycleerbare zwarte HDPE kunststof met ingegoten draadhulzen
  Afmetingen: Totaal: 20 cm x 20 cm x 2,5 cm, gatenpatroon paal: 6,03 cm, gatenpatroon voetplaat: 11,13 cm
 • Robuuste voetplaat te gebruiken bij plaatsing van tijdelijke Kickbackpalen. De palen kunnen door het ontgrendelen van de pin en het kwartslagdraaien weggenonmen worden zonder enig hulpmiddel. Alle kicbackpalen zijn compatibel met deze voetplaat mits uitgerust met de bijhorende ontgrendelingspin. Lange levensduur gegarandeerd dankzij bevestiging met 4 zware bouten, pluggen en rondsels. Paal weg te nemen en vast te zetten in een handomdraai door ontgrendelen van pin en kwartslagdraaien van paal. Te bevestigen met 4 elektrolytisch verzinkte houtdraadbouten M12x100 en M16x80 kunststof pluggen en verzinkte rondels diameter 23,5 x 2,3 mm of twee-componentenlijm. 
  Materiaal: Recycleerbare zwarte HDPE kunststof met elektrolytisch verzinkte schijf en bolkopbouten
  Afmetingen: Totaal: 20 cm x 20 cm x 2,5 cm, gatenpatroon paal: 6,03 cm, gatenpatroon voetplaat: 11,13 cm 
 • Zware en stabiele robuuste voetplaat gemaakt uit 100% gerecycleerd rubber. Te gebruiken bij plaatsing van tijdelijke Kickbackpalen. De palen kunnen door het ontgrendelen van de pin en het kwartslagdraaien weggenomen worden zonder enig hulpmiddel. Alle Kickbackpalen zijn compatibel met deze voetplaat mits uitgerust met de bijbehorende ontgrendelingspin. Zwaar en stabiel maar toch handig om te dragen dankzij ergnomische handgrepen en soepel materiaal. Paal weg te nemen en vast te zetten in een handomdraai door ontgrendelen van pin en kwartslagraaien van paal. Ideaal voor tijdelijke toepassingen waar geen voetplaat vereist of toegelaten is.
  Materiaal: 100% gerecycleerd rubber met elektrolytisch verzinkte schrijf en bolkopbouten
  Afmetingen: totaal: 86 cm x 36 cm x 5 cm, gatenpatroon paal: 6,03 cm
  Gewicht: 16,3 kg
 • Robuust magnetisch bevestigingssysteem te gebruiken bij plaatsing van tijdelijke Kickbackpalen. De palen kunnen uitsluitend weggenomen worden met behulp van de bijbehorende ontgrendelsleutel. Het systeem bestaat uit een op de bodem te verschroeven of te verlijmen stalen voetplaat een magnetisch voetstuk dat met behulp van 4 vijzen bevestigd is aan de Kickbackpaal. Alle kicbackpalen zijn uitrustbaar met het magnetische veiligheidssysteem. De kickbackpaal klikt zich automatisch vast op de stalen voetplaat. Paal weg te nemen, uitsluitend met behulp van hand- of voetbediende ontgrendelsleutel. Ideaal voor tijdelijke toepassingen of daar waar de gebruikelijke snelkoppelingsvoetplaat hindert bij overrijden. Geschikt voor snelheden tot max. 30 km/u. Te bevestigen met elektrolytisch verzinkte inbusbouten en kunststof pluggen met twee-componentenlijm. Te ontgrendelen met kleine voetbediende of grote handbediende ontgrendelingssleutel.
  Materiaal: 6mm dik electrolytisch verzinkt staal met afgeschuinde kanten en 3 afgeschuinde gaten
  Diameter: 113 mm