Diensten

Group Beyers is gespecialiseerd in aanrijdbeveiliging, bebakening en parkinguitrusting, markering en belijningen, signalisatie en vloercoatings. Uw verkeersveiligheid garanderen in zeer uiteenlopende situaties? Daar staan wij voor!

Aanrijdbeveiliging voor beton kolom in parking of magazijn

Aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging in uw parkeergarages of bedrijfsterreinen zorgen voor extra veiligheid.

Meer info
Bebakening als wegmarkering

Bebakening en parkinguitrusting

Bebakening is een vorm van wegmarkering en speelt een belangrijke rol in de verkeersveiligheid van wegen en terreinen.

Meer info

Markeringen en belijningen

Kiezen voor beveiliging en/of belijning van uw parkeer- en/of bedrijfsterrein draagt niet alleen bij tot een betere circulatie van voertuigen, maar ook tot een optimaal gebruik van de ruimte.  Zo optimaliseert u de efficiëntie van uw terrein.

Meer info
Signalisatie

Signalisatie

Verkeersveiligheid is heel belangrijk in onze samenleving waardoor er een grote noodzaak is aan adequate signalisatie. Overal is signalisatie immers een must. Zowel op bedrijfsterreinen, in openbare gebouwen, privégebouwen, grote of kleine fabrieken, … is signalisatie aangewezen. 

Meer info
Vloercoatings

Vloercoatings

Bedrijfsvloeren moeten vaak voldoen aan specifieke eisen, bijvoorbeeld in het kader van hygiëne of waterbestendigheid. Vloercoatings zijn dan een zeer goede optie, omwille van hun slijtvastheid en vloeistofdichtheid. Afhankelijk van de toepassing bestaan er twee soorten vloercoatings: in epoxy of in polyurethaan.

Meer info