Collision Sentry beveiligingssysteem dat een dubbele waarschuwing uitzendt bij dreigende aanrijdingen in dodehoek situaties Collision Sentry beveiligingssysteem dat een dubbele waarschuwing uitzendt bij dreigende aanrijdingen in dodehoek situaties

Collision Sentry Corner Pro

Algemene informatie

Blinde hoeken en kruispunten zijn een veelvoorkomende plaats voor ongevallen in industriële omgevingen. De Collision Sentry Corner Pro is een beveiligingssysteem dat de kans op ongevallen helpt te verminderen, zodat schade aan personen, infrastructuur en voertuigen wordt beperkt. De Collision Sentry Corner Pro zendt een dubbel waarschuwingssignaal uit wanneer het beweging in beide detectiezones waarneemt. Het naderende heftruckverkeer en voetgangers worden gewaarschuwd, zowel met een geluidssignaal, als met een lichtsignaal. Op deze manier wordt een aanrijding voorkomen, de productiviteit behouden en vertragingen wegens ongelukken vermeden.

Technische informatie

  • Detectie zone: 6 - 7,5 m (met behulp van passieve infrarood bewegingssensoren)

  • Audio signaal: volume kan aangepast of uitgeschakeld worden

  • Visueel signaal: LED-lampjes voor maximale zichtbaarheid

  • Stroomvoorziening: standaard D-cel batterijen (inclusief)

Montage

De Collision Sentry® is compact, licht en eenvoudig te installeren. De geïntegreerde magneten laten toe om het systeem snel te monteren aan rekken, stellingen,… Voor de bevestiging aan een niet-magnetische oppervlak zijn er bevestigingspunten geïntegreerd. De optimale installatiehoogte is op 2 – 2,5 meter aan de stelling. 

Relevante producten