Terug naar producten

Buitenbelijningen (Wegenverf)

Algemene informatie

Wegenverf is een traditionele één-componentenverf voor wegmarkeringen op asfalt en ruwe beton met een normale belasting, zoals op parkings, sportvelden, shoppingcentra,... Deze verf is ook erg geschikt wanneer de markering maar tijdelijk zijn functie hoeft te vervullen. Kortom, wegenverf biedt u een snelle en budgetvriendelijke oplossing.

Technische informatie

  • Materiaal: één-componenten markeringsverf op acrylaatbasis
  • Eigenschappen: snelle droogtijd – niet bestand tegen wegenzout
  • Kleur: wit en geel (standaard) - andere kleuren op aanvraag 

Applicatie

Vooraleer markeringen aangebracht kunnen worden, is het van belang om de ondergrond droog en stofvrij te maken. Vooraf wordt het terrein steeds geborsteld. Verder is een minimum temperatuur van 5°C noodzakelijk. Wegenverf wordt aangebracht door middel van spuitmachines. Dit procédé heeft als grootste voordeel dat de verf snel droog is, dit reeds na 30 minuten.

Verwijderen van andere markeringen

Het verwijderen van vorige verfmarkeringen kan bekomen worden door overschildering, schuren, waterstralen of stofvrijstralen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud van de belijningen van parkings en bedrijfsterreinen zorgt voor een extra uitstraling en verhoogde zichtbaarheid. Onze markeringsploeg verzorgt vakkundig de applicaties van de juiste producten.

 

Buitenbelijningen in wegenverf
Buitenbelijningen in wegenverf
Buitenbelijningen in wegenverf
Buitenbelijningen in wegenverf