Buitenbelijningen in thermoplastiek Buitenbelijningen in thermoplastiek voor intensief gebruik Buitenbelijningen in thermoplastiek Buitenbelijningen Buitenbelijning in thermoplastiek op parking

Buitenbelijningen (Thermoplastiek)

Algemene informatie

Thermoplastische markeringen zijn uiterst geschikt voor intensief gebruik. Op plaatsen waar de ondergrond zwaar belast wordt, zal deze toepassing duurzamer zijn dan één-componenten wegenverf.

Technische informatie

Een thermoplast is een materiaal van kunststof dat bij verhitting zacht wordt. Dit in tegenstelling tot thermoharders, die hard blijven als ze verhit worden. Na afkoeling wordt de thermo plastiek terug hard en kan het onmiddellijk belast of overreden worden.

Montage

Thermoplast hecht zich zonder extra primer aan asfalt.  Op betonoppervlaktes wordt aangeraden om een speciale primer te gebruiken.  De uit te voeren oppervlakte wordt eerst uitgetraceerd. Vervolgens wordt de voorgevormde thermoplast op de aan te brengen plaats gelegd en door middel van een gasbrander verhit.  Op die manier wordt de thermoplast vloeibaar en hecht deze zich aan de ondergrond. 

Regelmatig onderhoud van de belijningen van parkings, parkeergarages en bedrijfsterreinen zorgt voor een extra uitstraling en verhoogde zichtbaarheid. Onze markeringsploeg verzorgt vakkundig de applicaties van de juiste producten.

Relevante producten