Binnenbelijningen in epoxyverf

Binnenbelijningen (Epoxyverf)

Algemene informatie

Het aanbrengen van duidelijke en duurzame belijningen is een belangrijke stap in een efficiënt preventiebeleid. Markering van parkings, magazijnen en bedrijfsterreinen draagt eveneens bij tot een betere circulatie van voertuigen en een optimaal gebruik van de ruimte. Epoxyverf is duurzamer dan wegenverf, maar vraagt een langere droogtijd (minimum 24u) en een volledig vetvrije ondergrond om een correcte applicatie te garanderen. Let op: deze verf kan enkel binnen toegepast worden doordat deze afbreekt aan UV-blootstelling.

Technische informatie

De betreffende MSDS sheets kunnen steeds bekomen worden op aanvraag.

Montage

Vooraleer Epoxyverf kan aangebracht worden, is het van belang om de ondergrond correct voor te bereiden. Wij raden aan om de ondergrond licht stofvrij te stralen. Op die manier wordt een zeer poreuze en goedhechtende ondergrond bekomen. Straalwerk op voorhand is hier zeker een meerwaarde tbv levensduurte. Deze verf kan machinaal aangebracht worden met onze spuitmachines. Na applicatie van het product, dient een droogtijd van minimum 24u gerespecteerd te worden.

Regelmatig onderhoud van de belijningen van parkings, parkeergarages en bedrijfsterreinen zorgt voor een extra uitstraling en verhoogde zichtbaarheid. Onze markeringsploeg verzorgt vakkundig de applicaties van de juiste producten.

Relevante producten