Antidamp verkeersspiegel Anti damp verkeersspiegel

Antidamp verkeersspiegel - Jislon®

Algemene informatie

Deze verkeersspiegel van Jislon® is de enige, exclusieve spiegel die nooit meer aandampt. Het beeldvlak is voorzien van een hydrofiele antidampcoating waardoor aandamping geen kans meer krijgt. Dit in tegenstelling tot gewone verkeersspiegels die wel aandampen en daardoor tijdelijk onbruikbaar worden. De hydrofiele coating werkt ook vuilafstotend, waardoor de spiegel steeds proper blijft. Bovendien heeft deze verkeersspiegel ook minder last heeft van rijm dankzij het haardunne waterlaagje op de hydrofiele coating dat erg snel ontdooit bij vorst.

In tegenstelling tot polycarbonaat-spiegels is de Jislon® spiegel ook kleurvast en heeft ultra violet licht geen invloed. Deze onderhoudsvrije RVS anti damp spiegel is flexibel te plaatsen en heeft geen stroomtoevoer nodig. Een perfecte kijk op de weg wordt verzekerd, in alle weersomstandigheden.

Technische informatie

  • Materiaal kader: hoogglansgepolijst roestvaststaal

  • Coating: hydrofiele antidampcoating

  • Afmetingen:  

    • rond: Ø 60cm, Ø 80cm of Ø 100cm

    • rechthoekig: 60x40cm of 80x60cm

  • Reflectie: reflecterende 3M folie rood/wit

  • Opties: ook beschikbaar met reflecterende 3M folie geel/zwart

Montage

De Jislon® spiegel is flexibel te plaatsen en heeft geen stroomtoevoer nodig. De bevestigingsbeugel (48-90mm) is inclusief en geschikt voor montage op buispaal en muurbeugel.

Aangezien de hydrofiele coating geactiveerd wordt door het zonlicht is de Jislon® spiegel enkel buiten werkzaam. U kan hem gebruiken op onoverzichtelijke kruispunten, uitritten, parkings, industrieterreinen,… Kortom, op alle plaatsen waar een gewone spiegel onderhevig is aan condensvorming.

Relevante producten